05.09.2017
Zaterdag 30 september start verkoop

Op zaterdag 30 september start de verkoop van De Scheepmaker. De start verkoop vindt tussen 11.00 en 15.00 uur plaats in de Lichtfabriek aan de Minckelersweg 2 in Haarlem. Om iedereen goed te kunnen informeren hanteren we voorkeurstijden. Inmiddels is de keuze beperkt tot alleen nog het tijdsvak van 14.00 tot 15.00 uur. We hopen op uw begrip.

Aanmelden kan via onderstaande formulier.

INSCHRIJFTERMIJN TWEE WEKEN

In de Lichtfabriek, op loopafstand van de projectlocatie, bieden we onder meer gelegenheid om de nieuwste interieurimpressies van de woningen te bekijken, in gesprek te gaan met de verkoopmakelaar én het Scheepmaker-magazine met inschrijfformulier en prijslijst op te halen. Na de start verkoop op 30 september is er een inschrijfperiode van twee weken waarin de woningvoorkeur(en) kan worden aangegeven. Dan wordt op voorkeur toegewezen. Bij meerdere inschrijvingen op een woning zal er worden geloot. *

MEER INFORMATIE

We zijn volop bezig met de verkoopvoorbereiding. Meer informatie delen we via nieuwsbrieven en onze Facebookpagina. Informatie over de woningen en de exacte verkoopprijzen delen we op de start verkoop.